Vi är precis i början av nytt år och jag känner stor tacksamhet över det år som gått. Det har varit ett händelserikt år med många intressanta och givande möten och samtal med entreprenörer, med nya och befintliga kunder, med samarbetspartners och drivande företagare som på olika sätt bidragit till nya affärer. Det är otroligt intressant vad en enkel konversation kan leda till.

Crearo Utveckling har  under året skapat förutsättningar för organisationer att förmedla information och kunskap på ett effektivt och roligt sätt till sina medarbetare, kunder eller partners. Jag sätter en ära i att företaget ska leverera det kunden förväntat sig och helst överträffa förväntningarna och det har jag fått många kvitton på hittills vilket är otroligt inspirerande.

Under förra året har vi levererat nya eLearning-ubildningar och uppdaterat befintliga inom vitt skilda områden till bl.a:

  • NLL (Norrbottens Läns Landsting) inom miljöområdet
  • Tieto Sweden AB, e-handelsportal (IT-stöd)
  • eBuilder Travel AB (IT-stöd)
  • Tullverket inom miljöområdet (pågående projekt)

Även i år väljer Crearo Utveckling att skänka pengar till en välgörenhetsorganisation istället för julgåvor och julkort till kunder. I år gick pengarna till Erikshjälpen. Klicka på julkortet här intill så får du mer information.

Med det önskar jag kunder, samarbetspartners och vänner en god fortsättning på det nya året!

Mvh
Maria Jonsson, VD