I mitten av juli åkte jag ned till Malmö för att träffa min nya samarbetspartner TicTac Interactive AB på deras kontor mitt i centrala Malmö, Dockplatsen 1 med en fantastisk vy över hamnen och Turning Torso.  Vi fick två mycket trevliga och berikande dagar tillsammans. Jag fick förmånen att träffa de medarbetare som fanns på plats och som trots semestertider jobbade på högvarv med olika kunduppdrag samt ett möte med VD:n Carolina Palmqvist ute vid vackra Mölle.

Eva Johansson och Henrik Clerselius framför TicTac Interactives kontor.

Efter en trevlig lunch med Eva Johansson, säljare på TicTac och Henrik Clerselius, ekonomiansvarig och ansvarig för utvecklarna mm, tyckte vi det passade bra med en posering framför kontoret vars fina skylt syns i bakgrunden högst upp på huset.

Christian Stenevi med medarbetare på TicTac Interactives kontor i Malmö

En interiörbild över TicTacs kontor med Christian Stenevi, manusförfattare i förgrunden, tillsammans med några av kollegorna på plats.

Turning Torso från TicTac Interactives kontor
En fantastisk vy från TicTacs kontor med Turning Torso som blickfång! Inspirerande miljö att driva framgångsrik och kreativ eLearning i.
Vy från Mölle i Skåne

Jag fick förmånen att träffa VD:n Carolina Palmqvist ute i Mölle, en timmes bilresa ungefär från Malmö. Vilken fantastisk vacker ort i Höganäs kommun. Vyn är tagen från Grand Hotell. Hamnen i Mölle rymmer tydligen Sveriges bästa surfvågor och har därför blivit en av de populäraste platserna för vågsurfing i Skandinavien.

Efter två mycket givande dagar med möten med flera av TicTacs medarbetare har vi nu lärt känna varandra lite mer och tydliggjort vårt partnerskap och samarbete. Mer information om vad detta spännande samarbete innebär i praktiken för våra respektive kunder kommer framöver.